Vi vil købe et typehus

Netop nu bliver der opført nogle spritnye boliger i Nordjylland i en lille, idyllisk by, og der opføres det, som hedder et typehus. Grundet at mig og min kæreste gerne vil flytte fra den lejlighed, vi bor i nu, som befinder sig i midten af byen, til et parcelhus længere ude på landet, har vi tænkt os at købe et af husene. Det ser ud til at blive et vidunderligt træhus i mahogni, endog med terrasse + have.

Siden jeg var barn, har jeg godt kunnet tænke mig et hus i træ – lidt ligesom et sommerhus, og det er perfekt, at det nye typehus, ja endog træhus, kommer til at ligne dette. Det område, vi kommer til at bo i, vil sandsynligvis også ligne et sommerhus område, fordi vores fremtidige typehus skal se ud som alle de andre boliger på gaden. Fx vil husene få ens tage, hoveddøre & vinduer. Jeg længes efter at komme til at leve i et træhus, hvor der ikke er larm, og hvor man har en del bedre plads. Det vil samtidig blive lækkert med en terrasse + en have, som virkelig er god at have om sommeren. Jeg elsker at være udenfor, som følge heraf har jeg længe ærgret mig over at være i vores lejlighed, idet det er varmt. På trods af at min kæreste – Jannick, allerede er begyndt at pludre om, at han ikke vil slå den nye græsplæne, tror jeg faktisk, at han også ser frem til at kunne være udenfor i en have. Blomsterbed og sådan noget kan jeg godt sørge for. Dét gider min kæreste slet ikke.