Ungerne elsker ansigtsmaling fra Grimas

Mine poder, der begge er startet i skolefritidsordning er blevet vilde med festlig ansigtsmaling. Jeg regnede egentligt med at ansigtsmaling mere var noget der var interessant hos  poderne når de er mindre, og børnene har da også begge to haft gang i det store maleri til f.eks fastelavn og halloween. Men jeg skal love for at ansigtsmaling er et stort hit i SFO – ungerne kommer hjem “i fuld krigsmaling” ved enhver lejlighed.

For at vores dejlige unger også får mulighed for at male hjemme hos os, besluttede min mand og jeg os for at købe et stort sæt med al mulig ansigtsmaling. Det var dog ikke helt ligetil skulle det vise sig, da det åbenbart ikke er al ansigtsmaling der er lige hensigtsmæssigt at bruge – især ikke omkring følsomme områder som øjne og mund.

Vi søgte op på emnet og de forskellige mærker, og så spurgte jeg også lige Lotte i SFOen hvad de bruger. Anbefalingen var klar: Ansigtsmaling fra Grimas – nul skadelige eller farlige stoffer, og dejligt nemt at arbejde med. Med dette afklaret krævede det blot en simpel søgning på Google, og vupti om mor ikke fandt den danske importør af Grimas i første hug. De hedder Dramashop.dk og har hele serien.

Og i weekenden, hvor forældrene slumrede halvlænge, stod poderne selv op, fik deres morgenmad gik i og gang med at underholde sig med deres ansigtsmaling. Begge børn er efterhånden vildt fingernemme til at få det pænt. Så de to vantrede lige ind omkring spilforretningen med ansigtsmaling som puslespil og farlig tiger. Pjankede børn. De synes bare det er sjovt med al opmærksomheden ovre på torvet. Men her for tiden er det her ansigtsmaling ganske enkelt blevet et kæmpe hit for begge ungerne., sådan en gang ansigtsmaling giver dem.

Vera og Kasper sandelig taget op herhjemme. Såfremt Anders ik lige tjekker op på dem, så er de kreative med ansigtsmaling Grimas i tide og utide. Meget fantasifuldt, men også temmelig besværligt. Vores store tøs er god til at passe på, alt imens mindstebarnet glemmer malingen og kommer til at tvære ansigtsmalingen ud ofte.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>