Tøserne behøver teatersminke og kostumer

Mine forventningsfulde piger skal til udklædning i deres børnehave i næste uge, så jeg foreslog at sy flotte kostumer til dem og anskaffe ansigtsmaling. Jeg er ganske stresset lige for tiden, men hvilken en mor vil ikke lave sine to døtres kostumer? Dermed tog jeg i centeret den anden dag, først i kostumeforretningen, da jeg skulle skaffe rekvisitter, og bagefter i stofforretningen. De havde adskilligt fedt udstyr som for eksempel sminke. Til at starte med kiggede jeg på kostumer, bare så jeg kunne blive inspireret. Kostumer i massevis havde butikken, og mange af dem var gode. Jeg tænkte oprigtigt talt på at købe nogle, men jeg har jo som sagt forsikret mine to piger om, at jeg vil lave dem selv. Bagefter gik jeg hen for at se på sminke, og også her havde de et stort udvalg. Til sidst købte jeg sminke for omkring 150 d.kr., til gengæld ved jeg, at mine tøser bliver meget begejstrede over det.

Jeg tog hjem og begyndte på at sy mine tøsers kostumer, da jeg havde været inde i forretningen med stof og købt noget anvendeligt. Glade var de, da de regnede ud, at det var prinsesser, de skulle klædes ud som. Jeg glæder mig til at se tøserne i deres kostumer, når de er færdige. Faktisk har jeg lovet mine to piger at komme over i deres børnehave, idet de skal have deres kostumer på. Tillige kan jeg også lige ”prale” af, at jeg har lavet prinsessekostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>