Søger du en efterskole, Midtjylland?

Hvad med en efterskole: Midtjylland? Forrige år gik jeg også på efterskole dér. Det var det mest vidunderlige år nogensinde. En efterskole – Midtjylland har mange forskellige former for aktiviteter. Skolen, jeg gik på, var det, man kalder en idrætsefterskole/sportsefterskole, altså en efterskole; fitness plus en skole med et stort udvalg af sportsgrene. Det var for eksempel en efterskole med fodbold og basketball m.m. Det var tilmed en efterskole: musik og dans og en efterskole med design. Noget af det bedste ved skolen var, at det var en efterskole med adventure.

Jeg vil gerne fortælle nærmere omkring min efterskoles goder, og disse havde min efterskole – Midtjylland mange af. Selvfølgelig havde den alle de nødvendige, faglige fag, men samtidig havde den adskillige valgfag. Idet det var en idræts- og sportsefterskole, dyrkede man motion de fleste af ugens dage. Til slut kunne jeg egentlig ikke dyrke nok motion, og det var jo dermed meget godt, at det derudover var en efterskole – fitness. En idræts- og sportsefterskole og efterskole – fitness er nyttig for dig, såfremt du behøver mere energi og har brug for at blive mere frisk og sund og samtidig glad.

Næsten alt idræt elsker jeg, og grundet at efterskolen var en efterskole med boksning, efterskole: fodbold og efterskole: basketball osv., kunne jeg lave al den sport, jeg havde lyst til. Ligeledes var det en efterskole; dans, og jeg endte alvorligt talt med at blive ganske glad over at danse. En efterskole – boksning, en efterskole: fodbold, efterskole; basketball & en efterskole med dans vil være rigtig for dig, såfremt du har brug for at gøre forskellige slags genrer inden for sport, og såfremt du er vild med sport og at have det skægt med dine venner.

Min efterskole var tilmed en efterskole – musik, og der blev jeg oplært i at musicere med adskillige instrumenter som f.eks. en guitar, og det var ganske spændende. Jeg blev også oplært i at designe tøj og sy det, da det nemlig var en efterskole: design. En efterskole – musik samt en efterskole; design er god til dig, hvis du er tosset med at bruge din tid på flere forskellige slags aktiviteter, måske en aktivitet du ej har prøvet inden, samt såfremt du har lyst til at hygge dig med vennerne.

Nu vil jeg nævne det, jeg var gladest for ved min efterskole. Skolen var en efterskole med adventure. Vi lavede flere forskellige udendørs aktiviteter, hvilket godt kunne være en udfordring, men rigtig sejt! Fx prøvede jeg at klatre i bjerge, sejle i floden & bo uden for i et telt. En efterskole; adventure er god til dig, såfremt du virkelig godt kan lide at give dig selv en udfordring. Oplevelserne inden for adventure gjorde sammenholdet på skolen meget bedre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>