Sklerose behandling med Interferon Beta giver dig mulighed for at kæmpe imod autoimmune sygdomme

E cigaretmarkedet er i opsving, og det ser ikke ud til, at det vil holde op i den nære fremtid. Adskillige exrygere er nemlig gået over til e cigaretter, og man satser på, at flere endnu vil gøre det samme, efterhånden som flere og flere cigaretrygere bliver gjort bekendt med de mange positive siderved e cigaretter.

Det har dog imidlertid også haft den virkningbevirket, at et fortsat stigende antal af leverandører dukker op med henblik på at få del i kagen. Nogle af største producenter af e cigaretter er Ego-t og CE4, men hvad er det egentlig, de kan?

Hvis man lægger ud med Ego-t, har de specielt en egenskab, der tiltrækker sig opmærksomhed – nemlig det, at Ego-t e cigaretter, der ikke kommer med en filler, da rygevæsken dryppes direkte ind i den dertil egnede patron. Denne fordel er medvirkende til, at Ego-t hører til blandt verdens bedst sælgende e cigaretter. Ego-t modellen sælges ydermere med en kraftfuld strømenhed, som laver en tyk damp, der har en konsistens, der læner sig tæt op af tobaksrøg.

Som regel kombineres Ego-t med et CE4-mundstykke, som bl.a. udmærker sig ved at producere et bredt assortiment af varierende kulører. Dette giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på e cigaretten ved at anskaffe dig et mundstykke i din foretrukne kulør. For dig, der tænker på at bytte din smøg ud med en e cigaret, er CE4 og Ego-t derfor det oplagte valg!