Sikr en dekorativ og stærk overflade via glasblæsning af stål

Er du på udkig efter en æstetisk afrensningsteknik af metaller som for eksempel rustfrit stål og aluminimum, er glasblæsning af materialet ofte den mest soleklare mulighed. Med denne metode får du således mulighed for at forvandle materialets hårdhed til en flot samt silkemat finish. Dette kan man ikke mindst fordi, at en glasblæsning udvisker fejl i metaloverfladen så hensynsfuldt, at den efterlades totalt glat. Det betyder, at en glasblæsning er ideel til hvad som helst fra medicinsk udstyr til køkkenudstyr.

Det primære plus ved glasblæsning i forhold til andre former for bearbejdningsmetoder til metal er desuagtet, at de særlige glasperler, der anvendes, ikke er slibende som det fx kan ske med sand. Den manglende slibende effekt fører ikke mindst til de adskillige dekorative fordele, som der er ved netop glasblæsning. Desuden bevirker den manglende afslibning, at det som udgangspunkt ikke vil være en nødvendighed at få lavet en efterfølgende bearbejdning som f.eks. maling for at udviske værktøjsmærker samt få en maksimal holdbarhed.

Udvælger du et professionelt stålsliberi til at fuldføre glasblæsningsopgaver for dig, er der ikke nogle grænser for, hvad for nogle muligheder du og din virksomhed får detaljemæssigt, når du bestiller en specialopgave. Ved nogle stålsliberier er det fx muligt at få lavet glasblæste firmanavn og logo på produkter som eksempelvis bestik takket være en særlig glasblæsningsmetode. Dertil kan dig og din virksomhed få udført en glasblæsning af øvrige typer af materialer som f.eks. træ og kobber som både serie- og stykproduktion til yderst favorable priser ved de fleste metalsliberier.

Søger du en fordelagtig bearbejdningsteknik, er der som følge deraf et væld af årsager til at bruge penge på glasblæsning i forhold til de andre former for bearbejdningsmetoder til stål der findes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>