Rørbukning samt udførsel af bukkeværktøj og rørbearbejdning

Bukning rør er i løbet af kort tid blevet en gunstig alternativ arbejdsproces inden for rørbearbejdning i forhold til traditionelle svejsede løsninger. Med bukning af rør kan man dog ikke blot minimere omkostningerne til selve anskaffelsen af rørløsninger. Ifald I begynder med at bruge bukkede rør i jeres produktionsvirksomhed, kan det oftest være muligt at sikre en rørløsning, der er designet til jeres virksomhed og har en smukkere finish. Ydermere er bukkede rør nemmere at vedligeholde og har en lavere vægt.

Når I som virksomhed træffer et valg om at bruge os som leverandør af rørbukning, garanterer vi, at alle jeres bukkede tyndvæggede rør bliver tilvirket med baggrund i jeres behov. Vi råder nemlig ikke bare over flere af Nordens mest anerkendte fagfolk indenfor bukning af rør. I vores eget in-house værksted, laver vi desuden det meste af det kvalitets bukkeværktøj plus de særlige bukkematricer, som vi bruger ved rørbukning. Af den årsag kan vi indfri selv de mest sammensatte behov i en virksomhed.

Førend vores specialister begynder udførslen af en ordre på rørbukning for jer, laver vi en skabelon ud fra en prototype. Denne prototype fremstilles endvidere på baggrund af en model, som vores værksted modtager fra jeres firma eller selv svejser. Herefter laves den pågældende rørbearbejdning og bukning og senere bukninger af rør på baggrund af dette fixtur. Dermed kan vores specialister sikre, at de rør, som vi bukker, passer perfekt til jeres virksomheds behov.

Udover rørbukning og rørbearbejdning samt fremstilling af professionelt bukkeværktøj, kan vi desuden udføre valsning af rør og alle former for profilvalsning. Uanset jeres behov udfører vi opgaven til attraktive priser for serier på kun 5-6 styks. Også tilbyder vi en hvilken som helst form for efterbehandling, mens vi bukker alle slags rør i både små og store radier. Vores firmas store ekspertise medvirker til, at vores eksperter i dag løser alverdens opgaver for firmaer fra mange forskellige arbejdsfelter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>