Rigtig algerens styrker tagpladernes leveår

Der findes adskillige centrale punkter at fortælle om algerens i det hele taget. Hustage i landet er uden algerens og anden vedligeholdelse fuldstændigt udsatte med det sure foruden ustadige klima, vi oplever her i landet. Tagene er særligt eksponerede i forhold til algeangreb, der udmarver taget. De ofte fugtige vejrforhold samt de betydelige udsving i temperaturerne her i Nordeuropa bevirker, at skandinaviske tagbelægninger tit er udsat for alger. Derfor er det enormt vitalt at vedligeholde sit tag via bl.a. algerens, så man uundgåeligt vil forlænge tagbelægningens alder.

En algerens med jævne mellemrum kombineret med ny maling på taget når behovet opstår kan øge tagets levetid en hel del. Dermed kan du slippe for en dyr tagudskiftning. Supplerer du en algebehandling med en omgang tagmaling, før skaden sker, sørger du følgelig for en ideel fremtidssikring af taget på dit hus. Finder du en tagmaler, der er medlem af BYG garantiordningen, får du oven i købet en garanti på tagmalingen på ti eller femten år hvis du tegner en serviceaftale på algebehandling hvert andet år.

Præcist hvordan fungerer algerens? Når du går i gang med en professionel algebehandling, sprinkler man en særlig sæbe henover hele taget, som baner sig ind i algerne så algerne lader livet. Efterfølgende vil samtlige alger dratte ned i takt med, at regnen falder. Det er sæbeskummet, der som sådan er den egentlige algerens. Du vil næsten altid lægge mærke til, at tagsiderne, der vender over mod vest, som nummer 1 er helt uden alger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>