Pillefyr er en god løsning

Jeg fik svært ved at opstøve en side, der egentlig tilbød pålidelig hjælp, da jeg overvejede at udskifte mit oliefyr med et pillefyr. Den bedste løsning bliver ikke altid at spørge en butik, fordi den slags jo gerne vil sælge og af denne grund som hovedregel ej kan berige dig med ægte hjælp.

Folk, der selv bruger pillefyr samt således har oplevet både besværligheder samt besparelser, bliver det måske den sikreste mulighed at tale med. Om man rent faktisk får mulighed for at tjene penge, forblev det emne, der beskæftigede mig mest med et pillefyr. Her var der ganske vist aldrig tvivl: sammenlignet med gas er træpiller meget mindre dyrt. Du indtjener i sammenligning med solceller & varme fra jorden hurtigt slanter som svarer til din investering, så omkostningerne let bliver opvejet.

I forhold til et oliefyr bliver et pillefyr bedre, med hensyn til miljø og udledning af giftstoffer, samt brug af piller af træ, som laves af tiloversblevne savspåner fra savværker, er mere naturvenligt end gas. En del mere arbejde bliver der selvfølgelig , hvis man har et pillefyr sammenlignet med varme fra el eller gas. Det kan faktisk betegnes som hårdt eller svinende slæb, da man selv bliver nødsaget til at påfylde piller. Nogle gange bør dit pillefyr desuden tømmes for sod og vaskes.

De fleste føler dog, at lidt sved på panden ikke kan opveje en indtjening på adskillige penge pr. sæson.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>