Nu tilbygges mit hjem langt om længe atter en altan

Mens jeg boede hjemme, fandtes der faktsik altid altaner tilknyttet vores hjem. Der findes en bred vifte af positive tillægsord at sige i forhold til kvalitets altaner, eftersom sådanne skaber en lang række fortrin. Døren ud mod lejlighedens altan bevirker frem for alt, at der genereres et lysere miljø i stuen. Fordi ellers kan 2-værelses lejl. godt få en bøjning imod at blive en tand for bælgmørke. Efterfølgende er det muligt i vintertide tage de fire hurtige fodtrin ud af altandøren og på sin altan og mærke, hvor meget eller lidthvilen mængde beklædning, man er tvunget til at have på. Sådan en ting vil man selvsagt kunne have glæde af året rundt. Særligt er altaner selvfølgelig super nice i sommertid, da man lige netop her kan arrangere kanon gode sommerfester, mens da jeg var helt lille rådede jeg faktisk over en mindre minisandkasse ude på den store altan. Mine forældre fremstod faktisk et trin mere brun sat over for øvrige personer, og jeg synes, det er forståeligt, at familier med tilbyggede solbeskinnede altaner har et grundlag for at få lidt mere uv-fyldt lys modsat de folk, som ikke har en altan. Familier som her et stort haveareal, er uundgåeligt de allerbruneste.

Sikkert fordi jeg tidligere har været vant til altaner, har det i udtalt grad været ulideligt at have en lejlighed helt uden altaner i ejendommen her de første år, hvor jeg har været blevet udeboende. Jeg følte mig herfor rigtig jublende, lige da jeg så et fællesbrev fra bestyrelsen for nyligt. Herved kommunikerede bestyrelsen, at der skal laves en praktisk altan til hver hybel i boligen. Jeg har manglet en praktisk altan længe, så det kommer til at være dejligt at få lavet en stor altan. Min nye altan kommer til at være lige ud for min pladsbegrænsede stue, så det er jo helt perfekt. Det udvider egentlig en stue med ekstra plads, hvilket der er markant brug for. Jeg kommer til at kunne skridte ud i den friske luft på en flot designet altan i lige linje fra min egen stue. Idet jeg har lejlighed på 5. sal bliver det virkelig en klar landvinding. Jeg kan derved ikke være for begejstret eller herliggøre funktionaliteten ved altaner i lejligheder sufficient.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>