Næste påfund som arbejdsløs nyuddannet: Jeg er blevet registreret i et vikarbureau Herning, hvor jeg har min hverdag.

Nu har jeg altså været ledig i snart 1 år, og jeg må forsøge mig med noget nyt. Så derfor har jeg meldt mig i vikarbureau Herning. Jeg er færdiguddannet inden for kommunikation, men der er stærk konkurrence, og jeg har ikke ret meget erfaring. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg få noget mere erfaring på cv-et og oven i købet har noget konkret at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det en luksus ikke at skulle ud af døren på kolde morgene, men jeg savner altså at skulle op og udføre en opgave.

Min kære veninde er hos Vikarbureau Holstebro, og hun har også været registreret hos Vikarbureau Horsens. Hun har har betroet mig, at hun mest kom på kontorer, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Det ville være tiltrækkende med et barselsvikariat, hvor man jo kan være samme sted længere tid.

Nu har jeg fået registreret mig, og så dukker alle spørgsmålene op: Hvor lang tid går der, op til at de ringer? Mon det er nok at være tilmeldt ét vikarbureau? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Hvad kommer jeg til at tjene Og vil jeg overhovedet kunne lide at være vikar?

Får jeg i stedet flere små jobs af fx nogle dages varighed er jeg lidt nervøs for, hvordan jeg håndterer sådan at være ukendt og komme ind uden kendskab til virksomheden. Man når vel ikke engang at lære navnene på virksomhedens ansatte, før man slutter igen. Til gengæld kommer jeg til at opleve rigtig mange forskellige steder, og måske bliver de glade for mig på et sted, så jeg kan fortsætte.