Mine elever skal have foldevægge

Jeg kan rigtig godt lide mit arbejde. Jeg har et job som skolelærer for indskolingen, der er 1. til 3. klasse og børnehaveklassen. Der er et par folkeskoler her i byen, som skal fjernes, og af den grund at denne skole har meget plads, bliver denne skole slået sammen med den ene skole. Det medvirker, at vi kommer til at få foldevægge op i klasselokalerne, så de store værelser dermed opdeles i to mindre værelser. Jeg er ikke begejstret for, at der skal opstilles disse foldevægge, da jeg elsker at undervise mine elever i et klasseværelse med meget plads.

Jeg tror nok, at vi skal kunne lave noget på tværs af klasserne, for de nye foldevægge kan man vist åbne. Det er nok faktisk ret smart. Det kommer antageligvis også til at blive en anelse mere hyggeligt at befinde sig i et mindre klasseværelse, men jeg kan bare ikke lade være med at tænke på, om der bliver pladsmangel til mine mange indlæringslege, som mig og mine elever laver. Skoleinspektøren mener, at mine elever og jeg kan gøre det ude i storrummet. Han har den holdning, at foldevægge er det smarteste at bruge for at få plads til alle de nye elever, og det har han egentlig ret i. Det er dertil langt mere billigt, end hvis vi skulle bygge vægge. Heldigvis kan man få foldedøre, der holder lyden ude, hvilket jeg er glad for, grundet at jeg ej ville kunne klare at skulle lytte til ikke kun en, men to klasser fuld af elever. Dette er fordi, at de jo råber og skriger i ny og næ, men jeg holder stadig meget af dem. Jeg kom lige til at tænke på, hvorledes det mon bliver, når den nye skole ankommer hos os, og vi skal have foldedøre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>