Min yndlings virksomhed i forhold til lønservice

Egentlig er der adskilligt at huske, såfremt man netop er blevet selvstændig. Hvis man er besidder af selvstændig virksomhed, er det ekstremt fundamentalt at sikre sig god lønservice. Til alt held har jeg fundet den bedste forretningspartner. Det her er en virksomhed der yder lønservice, og som tilbyder det administrative af løn, diverse tidsopgaver, projektarbejder, produktion/job samt vores medarbejdere. 100 % oplever jeg at det er gode samt interesserede medarbejdere, som passer min forretnings lønservice foruden at de ordner de øvrige administrative opgaver.

So far har jeg under alle omstændigheder været lykkelig for valget, og det uanset, at jeg alene har kendt dette firma i relativt kort tid. Egentlig kan jeg bare føle, at netop her arbejder jeg med en lønservice som har super solid karat. Jeg eller de ansatte kan undgå at være bange for om de besværlige, forvaltningsmæssige opgaver udføres. Og skulle der være nogle ting, vi er usikre på, så tilbyder de i tillæg til lønservice også fantastisk brugbar guidning.

Ud over at tage ansvar for vores lønservice, ordner lønfirmaet ydermere alt, der har at gøre med vores registrering af tid. Det vil sige, at man anmærker samtlige funktioner når det gælder komme-gå-fravær, flex, overtid, forhandlinger foruden bemandingsplanlægning. Vi har dog stadig i størst grad behov og brug for alene den almindelig lønservice, da jeg alene råder over 5 medarbejdere. Men altså til den tid firmaet er endt med at være gigantiskt, er det mega smart, at hver fastansatte helt selv kan gå ind i databasen og herfra taste sit fravær samt holde øje med lønsedler, fridage osv. Derfor er jeg yderst glad for vores partner når det gælder vores lønservice, eftersom vi har øje for gigantiske potentialer såvel lige nu og fremover.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>