Min yderst begrænsede kompetencer inden for oliemotorer og kraneftersyn og omkring ik at have nogen viden om hvad hydraulikmotor, reparation hydrauliske cylindre og lynkoblinger er

Husbonden har fundet sig et velbetalt job i et godt firma, som jobber med reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn [http://ht.hvht.dk/kraneftersyn/], lynkoblinger, oliemotorer [http://ht.hvht.dk/oliemotorer/] og hydraulikmotor » http://ht.hvht.dk/hydraulik-2/hydraulikmotor/,. Emil er meget uvant inden for faget og har endnu ikk den store erfaring med lynkoblinger, kraneftersyn, reparation hydrauliske cylindre, hydraulikmotor og oliemotorer. Jeg kan fortolke fra den gode mand, at arbejdskammeraterne er rigtig imødekommende og mega erfarne. inden længe skal blive mere erfaren, således at han har større mulighed for at kunne hjælpe kunderne.

Personligt ved jeg (selv sagt) ikke en skid om lynkoblinger, reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn, hydraulikmotor og oliemotorer. Kraneftersyn er det måske muligt at regne ud hvad er. Det må handle om at holde øje med, at kranen kører og ikk ud af det blå risikerer at falde sammen eller sådan noget. Hydraulikmotor, lynkoblinger og reparation hydraulisk cylinder aner jeg på den anden side ikk hvad er. Jeg kender også mest oliemotorer fra min onkels motorbåd og oliefyr. Til professionelt brug – not so much.

Det er således ik mig, min mand nyder at debattere med vedrørende hydraulikmotor, oliemotorer, lynkoblinger, reparation hydrauliske cylindre og kraneftersyn. Men at have spritnyt job er jeg fortrolig med, så den oplevelse har manden og jeg rigtig gode snakke angående mens vi spiser.