Majoriteten af porte er produceret med lister, som passer på hænderne

Kunne du godt tænke dig en helt ny garageport? Et vigtigt forhold, hvis du som villaejer vælger en anden garageport, er sikringen af den. Beslutter du dig for en portløsning der er mekanisk, er det navnlig vigtigt, at I helgarderer dig mod alvorlige tilfælde, hvor børnene kommer i klemme eller får fingrene i klemme, samt ulovlig indtrængen. Størstedelen af garageporte til private hjem er derfor udstyret med en fingerbeskytter og en modstandsbegrænser, så porten åbner op hvis en genstand kommer i klemme. Dig og din ægtefælle kan derudover med god samvittighed anskaffe en af de talrige kvalitets porte, der har en påmonteret fjederbrudssikring. Funktionen er nemlig med til at sørge for, at din garageport ikke pludseligt klapper i, i fald at en fjeder svigter. Ved at anskaffe en fuld- eller semiautomatisk port, får I tillige glæde af, at porten beskytter mod ubudne gæster vha. en bremseklods, der får porten til at bremse op, hvis man prøver sig frem med at tvinge garageporten åben uden først at frikoble motoren på den. Størstedelen af dette sikkerhedsudstyr er som udgangspunkt standardfunktioner på porte af nyere dato.

Ofte kan det være nemmere sagt end gjort at beslutte, hvilken en af de hundredevis af porte på markedet, som harmonerer bedst med dine behov og ønsker. Hvis du er på jagt efter en port til din garage, er valgmulighederne flere. Det er aktuelt i relation til økonomi versus kvalitet, look såvel som ekstratilbehør. Det er derfor ofte klogt at tage en specialist med på råd, førend du som villaejer vælger en ny garageport.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>