Kunne du godt tænke dig at lære mere i relation til nye regler trailerkørekort 2013?

Tager du trailerkort? Kunne du tænke dig at læse mere i forhold til trailerkørekort pris (http://www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/trailerkorekort) foruden trailerkørekort regler? Det kan også være, du er interesseret i at lære mere i relation til et hestetrailer kørekort? Med et grundlæggende kørekort til bil har du ret til at køre med trailer fra 0 til 750 kg såvel som en totalvægt på maksimum 3.500 kg.

I begyndelsen af dette år kom der nye regler trailerkørekort, der eksempelvis bevirker, at man kan forbedre sit grundlæggende B-kørekort til B+. Med de nye regler trailerkørekort, 2013, har du lov til kørsel med en samlet vægt på maksimum 4250 kg.

Skal du bruge trailerkort, der beretter dig til kørsel med over 4250 kilo i vægt af vogntog, så er det et BE kørekort (http://www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/be-korekort), du skal anskaffe. En stor del personer har den holdning, at der er klare plusser med BE kortet i stedet for B+ kortet. Undervisningen og prisen er magen til, hvilket betyder, at du kommer til at få meget mere for dine penge. Forskellen er, at man ved BE kørekortet skal køre med et mere tungt vogntog til dine kørelektioner plus under køreprøven. Det er muligt for dig generelt at køre med langt mere tungt vogntog, og tilmed er dit BE kørekort anerkendt alle steder. Vidste du, at det er muligt at få en fin trailerkørekort pris? Og du kan uden problemer få dit trailerkørekort København, hvis du bor deromkring. Men er det et hestetrailer kørekort el. campingvogn kørekort (http://www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/hestetrailer-korekort), du vil have, så kan man også det. Du kan bare spørge, hvis du gerne vil lære mere mht. f.eks. trailerkort, trailerkørekort pris, nye regler trailerkørekort 2013 og/eller hestetrailer kørekort.