Kostumer og parykker til de to yndige døtre

På torsdag skal de to dejlige døtre til udklædningsdag i deres børnehave, og de vil gerne have, at jeg syr deres kostumer Jeg er ganske stresset for tiden, men hvilken en moder kan sige nej til at udfærdige sine to døtres kostumer? Det var derfor, at jeg var i centeret forleden dag, først i kostumeforretningen, fordi jeg skulle skaffe rekvisitter, og derefter i stof- samt materialeforretningen. I kostumebutikken havde de adskilligt smart udstyr: sminke, masker, hatte og parykker, m.m. Kostumebutikken har også en webshop, den hedder dramashop.dk

Bare for at blive inspireret så jeg i begyndelsen på kostumer. Hundredevis af kostumer havde butikken, og mange af dem var gode. Jeg tænkte sandt at sige på at spendere penge på nogle, men nej, for jeg har lovet mine piger, at jeg selv laver kostumerne. Derpå ville jeg se på masker samt parykker, og også her var der rigtig mange produkter. Jeg købte to masker, og de forestillede hhv. en kat plus mus samt en slags parykker med matchende ører.

Da jeg havde valgt noget stof, jeg kunne benytte til at lave kostumer af, tog jeg hjem og begyndte på at sy tøsernes kostumer. Ellevilde var de, da de regnede ud, at det var kat & mus, de skulle være. Storesøster skulle naturligvis være en kat, og lillesøster musen. Jeg glæder mig til at få pigerne at se i kostumerne, når de er færdiglavede. Desuden har jeg lovet tøserne at være i deres børnehave, når de skal være udklædt. Endvidere vil jeg samtidig lige kunne prale af, at jeg selv har kreeret muse- og kattekostumet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>