Jeg stræber imod Gudenåens Camping endnu en gang

Bevæggrunden for, at jeg blogger her er, at jeg tror, at I kan assistere i relation til at finde nyttig viden omkring Gudenåens Camping. Det er nemlig presserende for mig her i sommer efter mange års stilstand. Jeg husker umiskendeligt den hedengangne Gudenåens Camping, men det er mange menneskeår siden, jeg var der. Som lille pige var min familie og jeg på en dejlig tur til Gudenåens Camping hvert år om sommeren. I teenageårene var jeg ydermere af sted med min ungdomsklub. Det, jeg kan huske, fra hver og en af camping-turene er de talrige minder om en sommer smækfyldt med fællesskab samt strabadser i den fantastisk smukke østjyske natur. Både fra dagene på den velistandsatte Gudenåens Camping og de hygsomme aftentimer når vi overnattede på bredden tæt på Gudenåen. Jeg husker også stadig den fantastiske fornemmelse, den dag jeg første gang fik lov til at bruge en forlænget weekend på Gudenåens Camping.

Dog må jeg indrømme, at det faktisk er mange år siden, at jeg sidste gang var med på camping Gudenåens bredder på Gudenåens Camping. Siden da er jeg blevet færdigudlært, har fået arbejde og endda også en sød kæreste. Forrige efterår fødte jeg tillige vores første barn, der nu reelt er så stor, at jeg ikke kunne dy mig for at overveje, om jeg havde lyst til at tage barn og husbond med i en kano på Gudenåen. For nogle dage siden blev beslutningen truffet over et enkelt glas vin med min kæreste efter puttetid. Det bevirker, at vi aktuelt er på jagt efter et sted med camping ved Gudenåen. Jeg tror desuden, at et camping-sted med kajak- og kanoudlejning i nærheden af Fladbro kunne være nogenlunde lige så godt. Som følge deraf vil jeg høre, om der evt. er nogen herinde, som har kendskab til Gudendåens Camping i dag eller et suverænt sted med kanoudlejning Gudenåen eller måske kanoudlejning tæt på Gudenåens Camping eller alternativt Silkeborgsøerne? Det må så vidt muligt være en udlejningsvirksomhed, som kan give et godt tilbud på kanoferier i det østjyske målrettet familier med små børn. Ligger du inde med et fantastisk tip om Gudenåens Camping tæt på Gudenåen og Fladbro, så skriv en kommentar under dette indlæg, så jeg kan samle nye minder fra kano- og Gudenåens Camping-ture som jeg kan dele med min helt egen familie. Og så vil jeg blive usigeligt begejstret, tak på forhånd.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>