Hvor eksisterer ulempen ved navneskilte fremstillet af aluminium?

Så skete det endelig! Mit selskab fik i morges de up to date flotte navneskilte, vi fik købt. Ét lavet af aluminium til at have stående forrest på mit skrivebord, & det andet produceret af lamineret papir, der skal hænge på min uniform: selv har jeg nemlig modtaget to slags navneskilte. Fantastisk dekorative blev de, og alt udstråler helt sikkert professionalitet. Jeg ved i sandhed, at selskabet af den grund fandt vejen til overskud.

En utrolig betydning har anskaffelsen af navneskilte for virksomheden. Det meste tages noget mere professionelt, og vi kan sagtens føle på personalet, at når man har et personligt navneskilt liggende på bordet, kommer professionaliteten helt op i skyerne. I tillæg til navneskilte til personalet, har firmaet desforuden fået buffetskilte til virksomhedens restaurant, så medarbejderne langt om længe får at vide, hvad i alverden de gives at spise.

Navneskilte produceres tilsat magneter eller nål til trøjen og en elegant fod i træ, så skiltene har mulighed for at stå på et bord, og der sælges jo navneskilte af både plast og stål. I kontrast til pap samt plast har navneskilte i aluminium færre muligheder, så derfor findes der ret få alternativer ved disse, tænker størstedelen. Nye måder mht. metalgravering blev gudskelov udviklet, der gør, at det bliver præcis så fleksibelt som at designe på pap.

På trods af, at priserne godt nok er mindre omstændige med navneskilte lavet af plast eller tykt papir, er facaden udadtil et førstegangsindtryk hos kunderne, så dette område bør der ikke spares ressourcer på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>