Her kan alle bestille de billigste navneskilte

Til sidst hændte det! For en time siden modtog vi de up to date flotte navneskilte (www.upsign.dk), firmaet havde købt. To former for navneskilte har jeg selv fået – det ene bestående af aluminium til at have placeret foran min computer, og det andet i pap til at klipses på min trøje. De blev fantastisk æstetiske, samt det ser vildt perfekt ud. At selskabet derfor har fundet vejen til overskud, mener jeg i sandhed.

I arbejdsmoralen gjorde anskaffelsen af navneskilte en utrolig forandring. Når man har et personligt navneskilt stående på skrivebordet, kommer professionaliteten fuldstændig til vejrs, kan vi sagtens se på kollegaerne, og alting bliver lidt mere fagligt. Oveni navneskilte til kollegaerne, har firmaet også fået madskilte til virksomhedens frokostbuffet, så alle faktisk ved, hvad der serveres.

Der kan jo bestilles navneskilte af både plast & stål, samt de produceres med magneter eller sikkerhedsnål til skjorten og en flot fod i træ til et bord. I kontrast til pap samt lamineret plast får navneskilte af rustfrit stål mindre muligheder, så derfor er der ganske små alternativer ved dem, forestiller størstedelen sig. Der blev til alt held opdaget bedre måder til metalgravering, hvilket betyder, at det bliver præcis så problemfrit som at gravere på papir.

Selvom priserne måske bliver færre med navneskilte produceret af plast & tykt pap, bliver looket udadtil et vigtigt indtryk hos fremtidige kunder, så denne del bør firmaet sjældent spare på.