Guide til de letteste pallerammer

Ønsker du at installere et par urtehaver, fordi du befinder dig i den situation, at du er haveejer? Nøjagtigt på hvilket sæt, den slags bede kan indrettes, synes det eventuelt vanskeligt for dig at få at vide i den situation. Jeg har et billigt løsningsforslag: pallerammer.

En ting, flertallet plejer at sammenstille med urtebede, er pallerammer nok sædvanligvis slet ikke, men de forekommer sig rent ud sagt utrolig gode til formålet! De er nemme snildt at pakke sammen, når rammerne ej benyttes, plus pallerammer bruges normalt til hurtigere at kunne opmagasinere ting på træpaller. Ved at bruge pallerammer til køkkenhave er den mest praktiske fordel, at rammerne er lavet til at kunne placeres solidt ovenpå hinanden, hvilket betyder, at dit blomsterbed reelt vil blive i netop den højde, du foretrækker. Det udmunder både i en god luehøjde, holder urterne bort fra forurenet muld, plus forhøjer varmen omkring urterne. Pallerammer bliver tit fremstillet af ganske dårligt samt ubehandlet træ, hvorfor rammerne ej bør være i direkte kontakt med jorden, bør man dog huske. Man kan eventuelt beklæde indersiden med plastik.

At de besidder en optimal længe er noget andet praktisk ved at anvende pallerammer til at være bede. De fleste mennesker synes evt., at pallerammer bliver for lille en størrelse, men jeg tænker personligt, at de besidder en ret perfekt størrelse til mellemstore højbede indeholdende lyng samt krydderurter.

Det bedste tip er nok, at man blot skal kaste sig ud i det. Dersom man fortryder, at man fik fremstillet et urtebed ud af dem, bliver det lykkeligvis ikke mange lønninger, der gik tabt, da pallerammer lykkeligvis er billige.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>