Gør dine ansatte tilfredse med den rigtige vandkøler

En ny vandkøler fra et populært brand en investering med et væld af fordele, når du som virksomhedsejer vil være sikret, at de ansatte i dit firma er produktive hele dagen. Sikrer du at dine medarbejdere nemt har mulighed for at drikke nyt samt iskoldt vand i det øjeblik at tørsten melder sig, er der nemlig ingen tvivl om, at de har nemmere ved at holde tempoet oppe. Får du tillige fat i en af de pæne automater fra Wittenborg, har dine medarbejdere ligeledes ultra kort til friskbryggede kaffe- og espressodrikke såvel som andre varme drikke.

Er du på jagt efter en kaffeautomat fra Wittenborg til kontoret? Før du køber en ny vandkøler, blandt vældet af typer som eksisterer, bør du tage højde for, hvor mange ansatte som dagligt regner med at blive forfrisket ved den nye vandkøler eller kaffeautomat fra Wittenborg. Endvidere kan du naturligvis med fordel i de fleste tilfælde tage højde for, hvilken plads jeres Wittenborg kaffeautomat skal have i dit firma.

Køber du en vandkøler med det velansete ’Bag in a box’ system, hvis du er på udkig efter en kvalitets-vandkøler til dit firma, kan du sikre dig og dine medarbejdere mod bakterievækst og oven i købet få glæde af en yderst fleksibel løsning. Det er dertil muligt at få denne type vandkølere med et skønt look, og de kan fås i enhver størrelse samt med adskillige muligheder for montering. Skal du i stedet have fat i en kaffeautomat fra Wittenborg, er der også utallige valgmuligheder når det kommer til udformning såvel som funktion.

Lige meget om du vil have en ny Wittenborg automat til kaffe og te, en ny vandkøler eller både det ene og det andet, kan du ved flere forhandlere vælge mellem at købe den fra ny eller brugt eller måske lease den. Desuden findes der ved flertallet af butikker fordelagtige finansieringsmuligheder. Du skal dermed bare udvælge præcist nye vandkøler eller kaffeautomat, som opfylder dine behov og ønsker – så er du næsten sikret, at dine ansatte er oppe på beatet til de går hjem når arbejdsdagen er slut.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>