Gå til fodbold, fitness eller boksning på vores sportsefterskole

Vores efterskole i det smukke Midtjylland har med garanti noget for enhver. Det er nemlig en mangfoldig skole, der har et bredt udvalg af forskelligartede studielinjer, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og vægten lægges af denne grund selvsagt på sport. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem så forskellige grene af sport som for eksempel boksning, fitness og fodbold. Efterskolen byder dog også på andet end idræt. Inspireret af den smukke placering på den midtjyske hede lægger idrætsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af dit ophold kan blive udfordret af sjove og aktive fokusfag – blandt andet adventure og outdoor.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, kan du i stedet vælge at bruge dit ophold på at lære mere om eksempelvis musik eller design Under alle omstændigheder kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en spændende og berigende oplevelse, uanset hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med den almindelige undervisning på efterskolen, vil du helt sikkert – også udenfor efterskolens undervisningstid – få et væld af oplevelser. Det kan både ske i form af forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som I selv finder på, men bestemt også på de studieture og rejser, som skolen afholder.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som skolen afholder men i lige så høj grad også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to studieture. En af de to rejser har Norge som destination, og på denne tur får de elever, der har linjefaget outdoor, chancen for at opleve en nat ude i vildmarken. Den anden af de to rejser har derimod en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det endda eleverne på efterskolens Europalinje, der står for at arrangere. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

På trods af du ikke er til sport, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du her finder adskillige fag, der interesserer dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>