Flotte kviste giver rummet skønt design

Længes du efter flere kvadratmeter og mere lysindstråling i dit hus eller i din 5.sals-lejlighed? Rigtige kviste er ideelle til at forhøje kvaliteten på en villa samt give mere atmosfære i et værelse som har skrå vægge. Vi besidder stor erfaring indenfor kviste til tage, hvilke der er afpassede det respektive hus byggestil, ligegyldigt om det gælder splinternyt eller måske forbedringer. I så fald at vi skaber kviste til lad os sige gamle huse, husker vi, at det hele skal hænge flot sammen. For så vidt gælder arkitekturen, konstruktionen, alle materialerne plus det gedigne arbejde.

Træ-kviste er vejen til en lang række fordele som blandt andre ting et skønt indfald af lys til huset, meget mere gulvareal samt et større kvadratmål med god visuel rumhøjde. Stuen/soveværelset kommer faktisk til at fremstå mægtigere, og det er enklere at justere med inventar, da det er enklere at plante en stol, en seng eller eksempelvis en disk ude ved væggen. Således vil man kunne have både en hjørnesofa samt øvrige slags møbler i et rum som har en kvist. Ofte ser man kviste i skønne soveværelser øverst oppe i en villa, og kan man tænke på noget smukkere end at starte dagen til et fantastisk lyshav eller måske observere solnedgangens smukke højlys strømme ind i det dejlige soveværelse.

Tag-kviste er typisk designet i fyrretræ, men frem for alt laver vi vores tagkviste, så de matcher den enkelte villa. Kviste i træ er nemmere at påsætte villaer af vores dygtige tømrere, foruden at der er til enhver tid sikkerhed for kvalitets håndværk. Du får sikker kvalitet for alle dine penge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>