Fine solcelleanlæg priser

Et solcellepanel skaber el med solenergi. Dette bliver kaldt en fotoelektrisk effekt. Solceller består af siliciumskiver, et metalpanel, et metalgitter samt et lag af glas. Solcellerne bliver lagt i firkantede felter på folks tag. Solpaneler er gavnlige for både dine omkostninger og miljøet. Solceller priser bliver desuden hele tiden billigere.

En solfanger sparer en for en stor sum penge. Gode solceller, priser som er billige samt professionel rådgivning – det er noget vi kan tilbyde. Vi udbyder solfangeranlæg i den bedste kvalitet med ydelse på op til 6992 KWh per år. Vi står altid klar til at give gode råd om hvilken type samt format på et solcellepanel, der er mest optimalt til den respektive bolig. Herved viser vi også den perfekte udvej med solenergi ift. solceller priser til lige dig.

Et solcellepanel er dyrt at modtage, dog er el gratis alle årene derefter. Dermed er et solcelleanlæg en meget god investering. Vi importerer solfangere i god tysk kvalitet og sælger direkte til slutkøberen. Af denne grund optræder der ingen mellemforhandlere til at hæve priserne, således at vi kan tilbyde solpaneler til billige priser. Ydermere kan du fastholde elektricitetsprisen de næste tredive år ved et solfangeranlæg.

Længes du efter at stoppe voksende regninger på el samt, at du skænker dit hus den mest miljøvenlige energilevering? Med et solfangeranlæg er du sikret, at du ikke spæder til med CO2-udledning eller belæsser miljøet på andre måder. Med vores solceller giver vi mulighed for at opspare din energi på elektricitetsnettet pga. den såkaldte Nettoafregningsordning. Ordningen giver dig faktisk en chance for at købe den el, du skal benytte i de kommende år, og i praksis vil din elmåler komme til at tælle baglæns, når du producerer mere elektricitet, end du og familien kan anvende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>