Europaller er det oplagte valg til godstransport

Hvis det kommer til godstransport, er der mange gange uenighed om den foretrukne løsning. Enkelte vælger for eksempel titaniske skibe, hvorimod andre foretrækker fragtning via tog eller fly. Ens for alle er ligegodt, at det uanset fragtningsmetoden er obligatorisk med fantastiske og stabile paller , http://www.jyskpalleimport.dk/default.asp, , på hvilke godset kan stå undervejs på turen. I denne sammenhæng opstår dette dilemma: Er det en europalle , http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=32, eller EUR-paller , http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33, , som er bedst…?

Ja, det er faktisk temmelig vanskeligt at sige, idet EUR-paller i grunden minder en hel del om europallen. Fx er pallerne begge ISPM-15 blåstemplede, og det vil sige, at træpallerne er varmebehandlede og autoriserede i henhold til den retsgyldige lov. Dette tiltag forringer muligheden for, at der kan blive medbragt småkryb sammen med din last.

Som regel kan du vente, at hver europalle kan udstå halvandet T. Er dit gods vægtigere end 1½ ton, må du dog ej fortvivle. Det kan nemlig lade sig gøre at lægge flere forskellige træpaller oveni hverandre og sålunde optrappe deres tolerance. 3 paller giver således udslag i en tolerance på nogenlunde 4,5 tons. Det skal imidlertid ikke være denne egenskab, der skyld i, at du indhandler en europalle og ikke EUR-pallerne, eftersom EUR-paller ligger inde med en tilsvarende bærekraft og ydermere, ligesom europaller, er til gavn for miljøet. EUR-paller er jo super dyrebare som returpaller, hvilket vil sige, at du i bund og grund låner dine paller og simpelthen kan tilbagelevere dem, så snart du ikke længere har brug for dem.

Således er der kun ét at sige, der er, at du uanset dit valg kan vide dig helt sikker på at få holdbare træpaller i høj kvalitet.