Et træpillefyr er et smart alternativ

Varme plus el til dit hus kan man få på flere måder. En del mennesker modtager varme & energi med fjernevarmesystemet samt kraft-/kraftvarmeværker, men der er faktisk dukket adskillige nye, prisbillige samt miljøvenlige alternativer op. Du kan fx få en varmepumpe installation eller benytte et pillefyr eller et solvarmeanlæg. Og det er faktisk begyndt at være et almindeligt forekommende, først og fremmest på Vestsjælland. Det er en VVS installatør, der skal fikse disse varmekilder.

Et solvarmeanlæg vil lave elektricitet og varme ved hjælp af solens energi, og det er billigt, og endda miljøvenligt, for der bliver udledt energi, som er CO2-fri. Et solvarmeanlæg er siliciumplader, et panel af metal plus metalgitter og til sidst glas, som en VVS installatør Vestsjælland anbringer på taget. Det koster en del gysser at få konstrueret dette solvarmeanlæg, men til gengæld er det omkostningsfrit bagefter plus godt for miljøet.

Du modtager varme, som kommer fra jorden, hvis du får en installation af varmepumper. Det kommer til at foregå således, at en installation af varmepumper pumper jordens varme hen i et jordvarmeanlæg. Det betyder, at denne installation af varmepumper hermed har videregivet jordvarme ind i din bolig. En VVS installatør fikser alting for dig. Dette er ligesom solvarmeanlægget et prisbilligt, miljørigtigt samt CO2-frit alternativ.

Alternativet til et gas- eller oliefyr er et pillefyr, og endog er dette træpillefyr langt mere miljørigtigt + billigere. Det er også her en VVS installatør, der installerer pillefyret for dig, men dog er det din egen opgave at skaffe piller og fyre på dit træpillefyr. Har denne tekst fanget din interesse i enten et solvarmeanlæg, et jordvarmeanlæg eller et pillefyr? Ring til en VVS installatør; Vestsjælland nu. Bevar vores miljø!