En officiel projektansættelse kan man sige såvel godt foruden skidt om

Arbejdsmarkedet er en mangesidig situation at finde ud af. En projektansættelse er ideel i en bred vifte af tilfælde. Fra direktørens synsmåde kan det være en god løsning, så snart for eksempel en ansat må på barsel, i den situation kan man nu sådan set nærmere benævne det ’vikariet for én på barsel’. Dertil kan man bruge en projektansættelse, så snart en virksomhed vil få opstartet et separat projekt eller vision og fx opstartet ukendte arbejdsprojekter. Dette er ligeledes aktuelt i det offentlige, hvor under du får bestemte indsatsområder, hvilke der har brug for en større grad af indsats i et defineret tidsinterval. Hvilket kan fx være i forlængelse af renoveringsprojekter, hvor nogen bliver projektmæssigt ansat til et nøje defineret fokus som et bymærke eller lignende.

Nogle områder er nærmest mere skræddersyede til projektansættelse end andre områder. Byplanlæggere hører til de klareste eksempler, da de uundgåeligt koncentrerer sig om indretningsprojekter. Medens tandlæger i større grad har en næsten konstant arbejdsbyrde alle årets dage. Det samme kan man sige om pædagoger. I stilingen som den arbejdende vil det være såvel fedt og træls med en midlertidig ansættelse. Såfremt du har gået i arbejdskøen i en længere periode, føles det som en oplagt chance for at komme ind på arbejdsmarkedet igen eller for første gang, fordi der generelt ikke er fuldstændigt så stort et antal aspiranter ved projektmæssige ansættelser. Men omvendt ønsker man naturligt selv en mere holdbar løsning, for man vil derved kunne planere ud i den kommende tid. Søger du projektansættelser, er det bedste at konsultere et målrettet bureau, som har forskellige vikar- og lignende ansættelser.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>