En fagmand til at klare hele mormors dødsbo

Det kan være ømtåleligt, såfremt en i familien går bort, og det er derfor vigtigt, at der udvælges nogle mennesker, der yder servicen rydning af dødsbo, som udviser menneskelig sans samt situationsfornemmelse. I forrige måned døde min mormor faktisk, og af denne grund har vores familie just benyttet marskandisere som assisterer, når dødsboer ryddes. Idet vi lokaliserede en professionel, gjaldt det om at træffe en gensidig aftale og få det skrevet ned på officielt papir. Anledningen til, at jeg og min familie efterspurgte en fagmand til rydning og køb hans dødsbo, var, at vores mormor i tiden optil havde foræret familiemedlemmerne de værdifulde arvegenstande, som vi hver især følte tilknytning til, og derfor kunne det sidste godt købes. I papirerne gav han et tilbud på, hvad han havde kig på at handle uden betænkning, og mormor havde jo et udvalg af attraktive ting. Herefter gav han en udbudspris på, såfremt hele molevitten ved dødsboer ryddes. Derfor var der bred enighed omkring at få lavet en effektiv tjeneste med rydning af dødsbo. I dette indgik sortering af dødsboet, hvorfor firmaet også kunne handle det mest værdifulde inventar.

At tømme et dødsbo er et spørgsmål om indbyrdes tillid samt anseelse for den afsjælede. Dette følte jeg, at den fagmand vi konsulterede, udtrykte. I forbindelse med at dødsboer ryddes, føler jeg således trang til at råde alle til at tænke på de førnævnte sagsforhold. Jeg tænker, at mine råd i dette indlæg, i forhold til rydning af dødsbo, virker nyttige.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>