En efterskole med både outdoor, natur, adventure, studieture og rejser

Vores sportsefterskole i Midtjylland har med sikkerhed noget for enhver. Det er nemlig en bredtfavnende skoleder kan prale af at have flere forskelligartede fokusfag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sportsefterskole, og fokus er af denne grund naturligvis på forskellige sportsgrene. Du kan derfor blandt andet vælge imellem grene af sport som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Efterskolen byder dog også på andet end bare sport. I kraft af sine naturskønne omgivelser tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af dit ophold kan få mulighed for at opleve sjove og aktive fokusfag, som f.eks. outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, foretrækker du måske at fordybe dig i for eksempel design eller musik i stedet. I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at vores efterskole vil give dig et sjovt og spændende år, uanset hvad du interesserer dig for.

Udover efterskolens almindelige undervisning, vil du helt sikkert – også udenfor efterskolens undervisningstid – få masser af oplevelser. Det vil både ske i form af forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men absolut også på de studieture og rejser, som skolen arrangerer.Det kan både ske i forbindelse med de studieture og rejser, som skolen afholder men i lige så høj grad også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to rejser. Den ene studietur har Norge som destination, og her får de elever, der har outdoor som fokusfag, lejlighed til at overnatte i den skandinaviske vildmark. Studietur nummer to går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det endda eleverne på efterskolens Europalinje, der kommer til at stå for at planlægge. På deres linje har de nemlig fokus på rejser og planlægningen af disse.

På trods af du ikke interesserer dig for sport, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde adskillige fag, der tiltaler dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>