Ekspedit service med en ny touchterminal

Min arbejdsplads er i en kaffebar i Århus, og forleden dag fik vi nogle helt nye hjælpemidler derhenne. Der er bl.a. kommet en touchterminal + en ny dankortterminal, og vi har ydermere fået et postmixanlæg. Naturligvis må jeg først blive oplært i at benytte den nye touchterminal, men herudover virker den ifølge mig virkelig smart. Jeg er glad for, at vi langt om længe fik en ny dankortterminal, da den gamle var så langsom, hvilket generede mig og vores kunder.

Det var faktisk mig, som fik ideen om, at vi muligvis kunne erhverve os et postmixanlæg. Jeg mener, det er temmelig sejt, at der er sådan en maskine, og det mener mine medarbejdere og min chef også. Desuden virker det som om, at vores kunder er glade for det. Vi har flere forskellige smagsvarianter af sodavand i vores postmixanlæg, og de fleste af vores kunder køber Coca Cola. Når der er pause, må vi få ét lille glas omkostningsfrit sodavand el.and. fra anlægget, og jeg vil næsten altid have Sprite.

Ifølge mig går det mere hurtigt at ekspedere vores kunder med de nye remedier, end før. Cafeens kunder vælger en menu, og jeg taster det hastigt ind i den nye touchterminal, vores dankortterminal fungerer hastigt, og kunderne sørger selv for at tappe drikkevarer fra postmixanlægget. Bedre bliver det simpelthen ikke. Jeg kan bedre lide at møde på arbejde nu end forinden, fordi det nu går meget mere resolut, så køen foran disken bliver ikke ligeså stor.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>