Det rette stokerfyr er garanteret et godt middel som varmeforsyning

Jeg flyttede i går ind i et nedlagt landbrug med min kone, og det er derfor aktuelt at udvælge den rette varmekilde i huset. Jeg er bestemt sikker på, at det ikke er en løsning med fjernvarme, idet varmen herfra er ekstremt dyrtkøbt! Fyr på olie forurener for meget, mens kakkelovne sviner, så jeg antager, at det rigtige stokerfyr udgør en ideel mulighed. Visse typer evner i tillæg til piller derudover drage nytte af alle korntyper, og nogle evner at nedbryde alle typer brændsel.

For nyligt fik jeg øje på et en type af stokerfyr fra en pålidelig mindre virksomhed, der siger, at de på egen hånd laver fyrene i 100 % kvalitet. De afpasser, frembringer + opbygger nemlig hver måned alle modeller stokerfyr. Jeg kan godt lide at være klar over at have en stokerfyr-model, som er lavet i Danmark. På samme tid er denne model af stokerfyr i stand til at fortære kritisk fyringsmateriale, og det har ikke behov for kraftig service og eftersyn. De beretter, at jeg ved at vælge netop deres kvalitets stokerfyr er i stand til at brænde træpiller, samt kort og granulater mm. Produktionsfirmaet fremstiller nu ydermere en væsentlig mindre omkostningsfuld type, som vist kun kan forbrænde træ samt korn.

Konklusionen er, at problemets kerne er, hvilken typer af de to typer mit valg skal ende på. Lige hvilke ting kan være til gavn ved desuden at evne at nedbrænde materialer som granulat? Under forudsætning af at folk ved noget om dette, må I meget gerne efterlade en kommentar. Særligt såfremt det bliver før, at det bliver vinter, så vi ikke ender med at klapre med tænderne i villaen, bare fordi kæresten og jeg ikke har afsluttet beslutningen i forhold til modellen til vores villa.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>