Det evindelige forehavende med at renovere murermesterhuset – eksempelvis med valg om laminatgulv, trægulv, gulvtæpper eller parketgulv

Nogle af læserne derude har spurgt, how it goes når det kommer til huset.

I vores blivende projekt med at foretage forbedringer og istandsætte det gamle murermesterhus står vi snart overfor udvælgelse af gulve til villaen.. Ureflekteret går vi efter et trægulv, men vi fandt ud af at så skal vi både udvælge et eksklusivt parketgulv - http://gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155/ – , et billigere laminatgulv - http://gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99/ – , og om min mand og mig for eksempel ønsker gulvtæpper - http://gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103/ – ud til badeværelset, så vi ikk fryser om fødderne i de kolde morgener.

Vi skal blive bevidste omkring husrenovering og nybebyggelse med vores husprojekt. Forinden jeg og min mand var nået til overvejelser om gulvene, der havde vi bare tænkt trægulv og det var vi enige om. Men sådan et trægulv er åbenbart ikk kun et trægulv. Nææh nej trægulvet kan købes som laminatgulv, parketgulv eller som et styks massivt trægulv med imponerende planker, hvilket vi sikkert ik finder overskud til.. Shit alle de valg

Vi kunne overveje en mere rå gulvtype og samle looket med uldne og bløde gulvtæpper. Gulvtæpper er måske bare ikk’ík’ særligt nyttigt, hvis vi inden længe måske har købt en lille men også beskidt bomuldshund. Man kan samtidig argumentere for at gulvtæpper er rart og blødt hvor vi sover. Gulvtæpper og trægulv eller parketgulv kan nemt kombineres når man gør det sådan.

Der er ligesindethed mellem manden og jeg om at parketgulv med mønster syner rigtig overdådigt men også dyrebart. Men derimod har parketgulv god holdbarhed som vi kan afhøvle når vi har brug for det. Uhæmmet gulvslibning kan du bestemt ikke så nemt hvis man har laminatgulv, der også er lidt konstrueret at se på. Til gengæld er det muligt at placere et laminatgulv oven på det nuværende gulv og overfladebehandling er ikk påkrævet. Ydermere lader et stk laminatgulv til at være nemt at bibeholde. Tjoeh. Kanske skulle jeg spørge om vennernes meninger om parketgulv, laminatgulv, gulvtæpper og trægulv.