Dersom man ej er i besiddelse af en trailer, skal man ikke tro at man er dansker

Når nu man må følge de sociale konventioner, opstår her i alle situationer specifikke regler, der må tages med tilvalget. Eftersom vi er blevet et rigtigt dansk ægtepar med rækkehus i et idyllisk område, samtalekøkken, to piger i folkeskolen samt et køretøj med anhængertræk, er det på tide, at vi bør skaffe os en god gammeldags trailer.

Alt føles uheldigvis ej lige let. Som en elefant i et glashus i livet i den småborgerlige højborg er jeg selv desværre. Som følge heraf vil jeg høre, om der findes et par af jer mere øvede parcelhusejere, som vil give mig & fruen vejledning til, hvor man ville kunne købe en billig anhænger i god kvalitet, som er perfekt til husbehov?

Vores forventninger til vores nye trailer er i bund og grund overhovedet ikke noget at skrive hjem om. Alle de ting, der hører til at have eget typehus og en stor have, skal traileren nemlig udelukkende anvendes til. Med dette menes der, at vores nye trailer kommer til at skulle bruges til at transportere diverse skrammel & affald fra haven ud til den nærmeste genbrugsplads. Til en familieudflugt til IKEA engang imellem skal anhængeren endvidere også måske benyttes.

Vi vil skaffe os bare en på alle måder hverdagsagtig trailer, som du kan høre. Hvilken form for trailer, der matcher til mine og konens forventninger såvel som vores krav, ville det desuden være centralt at få jeres input til, i relation til en trailers funktioner. Så kan vi måske undgå at gå helt galt i byen. Er der attraktive trailer tilbud for private hos forhandlerne, og bør vi f.eks. for enhver pris betale for et dyrt mærke som Variant, eller er de billigere trailere lige så gode? Om det betyder, at vi ville skulle anvende en klækkelig sum penge på trailer reservedele, eller hvorvidt det ville være en idé at købe en trailer, der ikke kommer lige fra fabrikken, er noget helt andet ved køb af trailer, der kunne være centralt at høre jeres bud på?

Så skyd løs med alt, hvad I ved om trailer køb, og brugbare anbefalinger til steder heromkring, der både har tilbuds-trailere samt brugte trailere såvel som et velassorteret udvalg af trailer reservedele, således, at mig og fruen kan køre ud og overveje samtlige valgmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>