Den mest vidunderlige tid nogensinde, tror jeg, at året på efterskole var

Det er tre år siden, at jeg gik på efterskole i Midtjylland, og det var en sportsefterskole. En sportsefterskole har selvfølgelig alle de pligtskyldige, boglige fag, men desuden havde den adskillige valgfag. I kraft af at det er en sportsefterskole, gjorde man motion de fleste dage. Jeg kunne simpelthen ikke gøre tilstrækkeligt med motion i sidste instans, så det var jo dermed ret gavnligt, at det samtidig var en efterskole med træningscenter. En idræts-/sportsefterskole er nyttig til dig, såfremt du gerne vil have mere energi og har brug for at blive mere frisk, sund og samtidig glad. Alt sport er jeg skør med, og grundet at min skole havde en god del idrætsgrene som f.eks. håndbold og badminton et cetera, kunne jeg gøre alt det sport, jeg gad. Derudover var det en efterskole, som havde dans, og i virkeligheden endte det med, at jeg blev meget begejstret for dans. Denne efterskole vil være hensigtsmæssig til dig, hvis du har brug for at gøre forskellige slags genrer inden for idræt, og hvis du meget godt kan lide sport samt at have det skægt sammen med vennerne og veninderne.

Fordi min skole desuden var en musikefterskole, blev jeg oplært i at spille på mange instrumenter som eksempelvis klaver, og det var temmelig spændende. Jeg blev desuden oplært i at designe tøj og sy det, fordi det nemlig også var en efterskole, der havde design. Efterskoler som disse vil være gode for dig, såfremt du er meget begejstret for at bruge din tid på adskillige forskellige slags aktiviteter, evt. en aktivitet som du ikke har gjort forinden, samt såfremt du vil hygge dig i selskab med dine venner. Jeg kunne godt lige tænke mig at sige noget om det, som jeg allerbedst kunne lide ved min skole. Det var en efterskole, som havde et fag kaldet friluftsliv. Vi lavede derfor adskillige aktiviteter udendørs, som indimellem var en udfordring, men meget sejt! Jeg prøvede fx at klatre, sejle i floden + bo i ”den farlige natur.” Denne efterskole er passende til dig, hvis du er meget henrykt for at give dig selv udfordringer. Oplevelserne inden for friluftsliv forbedrede fællesskabet på skolen.

Søger du en efterskole? En efterskole har alt, hvad man vil have. Jeg mener, mit år på efterskolen var den sjoveste oplevelse nogensinde. Min holdning er, at du skal gå på udkig efter en efterskole, såfremt et eller andet af det, som jeg har skrevet, har virket interessant.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>