De rigtige taljer i god kvalitet mindsker faren for arbejdsulykker

På byggepladser er uddannelse samt medarbejdernes sikkerhed alfa og omega. Hvad enten du som entreprenør skal investere i nogle nye hjul, taljer eller faldsikringsudstyr, er det dermed nødvendigt, at du altid vurderer dine behov nøje, inden du eksempelvis betaler for de nye hjul. Ordentlig planlægning og instruktion til alle på byggepladsen er den optimale måde at forhindre ulykker på. Endvidere bør al faldsikringsudstyr altid anvendes fuldstændigt efter bogen, mens de tillige bør være vedligeholdt.

Såfremt du finde det perfekte personlige faldsikringsudstyr, er der utallige faktorer, som du til enhver tid er nødt til at være opmærksom på. På byggepladser og lignende er arbejdsulykker som følge af fald nemlig nogle af de de mest fatale uheld. Hver eneste gang du anskaffer faldsikringsudstyr til medarbejderne skal du derfor undersøge, at faldsikringsudstyret ikke mindst er anerkendt ud fra landets standarder. Ydermere skal alle former for sikkerhedsudstyr til faldsikring gennemgå et servicetjek med tolv måneders mellemrum samt skiftes ud efter maksimalt fem år, fordi at den gængse holdbarhed for de fleste former for faldsikringsudstyr er dette tidsrum i praksis.

En god huskeregel er, at der tillige findes et utal af omstændigheder, der kan spille ind når du skal vælge hvad for nogle sværlast hjul, der reelt vil opfylde dit byggefirmas krav på optimal vis. For det første skal du tage stilling til, om de nye rustfrie hjul alene vil være i brug med længere mellemrum, eller om de bør kunne modstå slitage fra en uafbrudt brug. Dit valg af hjul til dit entreprenørfirma såvel som deres belastningsevne vil nemlig have stor betydning for udstyrets maksimale levetid plus dets kapacitet og sikkerhed.

Skal du i stedet anskaffe nye taljer til dit entreprenørfirma, eksisterer der utallige forskellige taljer at vælge imellem. Du vil for eksempel kunne investere i wire taljer med stor eller lille kapacitet ud fra, hvad der matcher bedst til behovene i dit entreprenørfirma. Førend du investerer i radiostyrede taljer, må du af den grund altid sikre dig, at du får den vejledning, som du skal bruge. Lige meget, om du som entreprenør skal anskaffe faldsikringsudstyr til håndværkerne, taljer med radiostyring eller nogle nye hjul til din virksomhed gælder behovet for en reel vejledning naturligvis til hver en tid.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>