Benytter du træemballage eller plastpaller til at fragte dine varer?

Når det kommer til transportindustrien, går det primært ud på at gøre fragtvilkårene så gode som muligt, så arbejdet på en gang bliver så ubesværligt og bliver overstået hurtigst muligt. Det er også af netop den årsag, at det er fantastisk betydningsfuldt at købe de bedst egnede paller af den årsag, at palletyperne besidder hver sine plusser.

I dette indlæg ses der på såvel plastpaller som træemballage såsom europaller. Hvad for en palletype, som er mest egnet, afhænger nemlig af det transporterede gods ogtransporteringsmetoden.

Den største gode ved træemballage er, at europallerne er gavnlige for naturen. Europallerne har nemlig en høj nytteværdi som returpaller, eftersom de kan bruges af adskillige omgange, uden at den gode kvalitet falder. Tilmed kan det desuden medtages, at transport med træemballage nedbringer kuldioxidudledningen forbundet med godstransportering med så meget som en tredjedel.

Plastpaller bruges derimod normalt som paller til engangsbrug af den årsag, at de ikke er lige så langtidsholdbare som europaller. På den anden side vejer de meget mindre, og de er derfor et oplagt valg til lufttransport, hvor der er begrænsninger på den tilladte samlede vægt. De besidder samtidig det plus, at plastpaller i modsætning til træemballage ej bliver mærket af vejret, da det vil sige, at de har samme vægt og rumfang, lige meget hvad enten det står ned i stænger, eller der er sol.

Det er ydermere ej nødvendigt, at du undlader miljøvenlighed, udelukkende på grund af, at du vælger plastpaller og ikke europaller. Plastpaller af høj kvalitet produceres nemlig af en slags plast, som er 100 % genbrugeligt. Er det plastpaller eller europaller, som bedst egner sig til dit præcise dit transportbehov? Det er 100 procent overladt til dig selv.