Adskillige kostumer & en stor del smart udstyr = som f.eks. masker

I næste uge skal min kollega/veninde og jeg til firma-kostumefest, og hun ville gerne have, at jeg køber os nogle sjove kostumer, og tyroler kostumer har jeg overvejet. Jeg har rigtig travlt for tiden og har ej specielt meget tid, men udklædningen skal jo købes. Dermed tog jeg i indkøbscenteret forleden dag i en kostumeforretning. De havde talrige kostumer, men herudover en hel del nyttige ting og sager; hatte, parykker, sminke og masker, etc. Kostumer startede jeg med at kigge på, så jeg kunne blive inspireret. Forretningen havde kostumer i store mængder, og der var mange sjove iblandt. Jeg spekulerede i virkeligheden på, om det overhovedet var nødvendigt at spendere penge på kostumerne, af den årsag at jeg vel egentlig blot kunne låne noget af min søster, men hvem er ejer af tyroler kostumer? Dernæst var næste skridt masker og parykker, og også her havde de temmelig mange produkter. Jeg endte med at købe to tyroler kostumer, masker og desuden hatte.

Da jeg havde købt kostumer, tog jeg hjem til min kollega for at vise hende udklædningen. Ellevild var hun, da hun regnede ud, at vi skulle være tyroler piger. Jeg glæder mig til at se min veninde og jeg i vores tyroler kostumer. Jeg fornemmer, at vi kommer til at være flotte. Jeg glæder mig herudover til at se vores kollegers udklædning. Jeg tror, det kommer til at blive en spændende kostumefest. Af en eller anden grund er kostumefester altid en del mere sjove end almindelige fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>